Vastuullisuus - Leoni
0

Ostoskorisi on tyhjä


Vastuullisuus

Yrityksemme sitoutuu vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan, alkaen suunnitteluvaiheesta aina tuotteen toimitukseen kuluttajalle asti. Kaikki vaatteiden suunnittelutyö tehdään Suomessa, missä keskitymme huolellisesti arvioimaan materiaalien kestävyyttä ja mukavuutta sekä niiden sopivuutta käyttötarkoitukseen. Tämä varmistaa tuotteidemme laadun ja pitkäikäisyyden. Tavoitteenamme on tehdä pitkäikäisiä vaatteita, jotka kestävät vaativammissakin olosuhteissa.

Tuotantomme tapahtuu yhteistyötehtaallamme Kiinassa, missä valmistuskumppanimme on sitoutunut noudattamaan hyvä työoloja. Selvitämme jatkuvasti mahdollisuutta käyttää Eurooppalaisia tehtaita, jotta saisimme ainakin osan valmistuksesta siirrettyä lähemmäs kohdemarkkinoita ja täten myös lyhennettyä kuljetuksia. Neuvottelut tämän osalta on aloitettu.

Kuljetusten osalta suosimme mahdollisimman ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten laiva- ja junaliikennettä, lentoliikenteen sijaan. Tuotteiden varastointi tapahtuu Suomessa, josta käsin lähetämme tuotteen edelleen asiakkaillemme.

Kokonaisuudessaan sitoudumme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastuullisempaan suuntaan, ottaen huomioon niin ympäristö-, sosiaaliset- kuin eettiset näkökulmat. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat huoletta nauttia tuotteistamme.